Onze manier van werken

Gesprek en briefing

Eerst en vooral nemen we ruim de tijd om uw project samen met u te bekijken. We overlopen grondig alle ruimtes, wensen en mogelijkheden.

Offerte en planning

Na ons gesprek maken we uw offerte op maat. Deze wordt naderhand samen besproken en indien nodig verduidelijkt. Bij goedkeuring van de offerte vragen we om deze getekend terug te bezorgen. Hierna wordt de planning opgezet en een datum afgesproken, zodat deadlines zeker gehaald worden.

Eerste fase en start werken

Bij het starten van de eerste fase van de werken gaan we samen met u of uw architect ter plaatse alles overlopen en aftekenen (met een paslazer). Hierna starten we met het slijpen en kappen, opkuisen en wegvoeren van het puin, inmetselen van de inbouwpotjes en het leggen van de leidingen (+vastleggen in kabelbanen). Nadien gaan we alle gleuven terug dicht cementeren.

Tussenperiode

Dan volgt een tussenperiode van 2 tot 3 maanden (Deze fase is voor de PUR-isolatie, de ramen en deuren, bezetter en chapper).

Tweede fase en elektrisch dossier

Voor de start van de tweede fase van de werken vragen we om tijdig te verwittigen (ten vroegste 1 maand na de bezetter kunnen we terug beginnen) zodat we onze planning goed kunnen aanhouden. Tijdens de tweede fase van de werken worden stopcontacten en schakelaars geplaatst, de zekeringkast wordt aangesloten en het elektrisch dossier wordt opgesteld.

Keuringsverslag en oplevering

Tot slot zorgen we ervoor dat uw woning/bedrijf/winkel een geldig keuringsverslag krijgt. Bij deze is uw project opgeleverd!

 • Stofafzuiging

  Het slijp- en kapwerk gebeurt steeds met stofafzuiging.

 • Recht is recht

  Alle inwerkdozen voor badkamer en keuken worden met de laser geplaatst.

 • Nauwkeurig en correct

  Diamantboringen gebeuren steeds met wateropvang.
  Dit zorgt ervoor dat wij alle werken uiterst nauwkeurig en correct kunnen uitvoeren.

 • Gratis lichtexpertise

  Door de goede samenwerking met onze leverancier kunnen wij u een gratis lichtexpertise aanbieden zodat u optimaal kan genieten van uw verlichting in huis.